Haber

‘Zorla Tutuyorlar’: Farklı Biri Dizisinde Adnan Oktar Suç Örgütüne Yapılan Referans Moda Oldu!

Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Bam Başka Biri dizisi ekranlara damgasını vurdu. Özellikle Hande Erçel’in oyunculuğu nedeniyle pek çok eleştiriye neden olan dizide bu kez son zamanların en güncel konusu Adnan Oktar Hata Örgütü ile ilgili yapılan göndermeler sosyal medyayı salladı!

Hande Erçel ile Burak Deniz’i yıllar sonra buluşturan Bam Başka Biri dizisi ekranlara damga vurmaya devam ediyor.

İlk bölümden itibaren eleştirilen Hande Erçel’in oyunculuğu bir an olsun gündemden düşmezken, Burak Deniz’in rol arkadaşı Nilperi Şahinkaya’ya darp ettiği iddiaları da dizi hakkındaki genel kanaatleri alt üst etti.

Ancak her hafta reytinglerde birinci olmayı başaran dizinin bu haftaki bölümünde tüylerimizi diken diken edecek bir konu işlenecek!

Geçtiğimiz haftalarda 140journos’un hazırladığı ‘kitty’ belgeselinin ardından yaşanan iğrençliklerin birer birer ortaya çıktığı Adnan Oktar Suç Örgütü, son zamanların en trend konularından biri.

Bu belgeselde, örgütteki görev tanımı “Kız Getirme Ekibi” olan bir grup erkeğin, kızları alışveriş merkezlerinde bularak kandırmasını, onlarla zorla seks yapmasını, kayıt altına almasını ve bu görüntülerle şantaj yapmasını izledik. onları kendilerine bağımlı hale getiriyor.

Bam Başka Biri dizisinin bu haftaki konusu Adnan Oktar’ın suç örgütüne bağlı kız toplama ekibi!

Pazartesi günü yayınlanacak olan 8. bölüm fragmanında genç bir kızın bu suç örgütünün ağına nasıl düştüğünü, yaşadığı zorlukları ve kaçış umudunu izleyeceğiz.

Ağlayarak Leyla ve Kenan’a sığınan genç kızın hikayeleri tıpkı belgeselde duyduğumuz gibi tüylerimizi diken diken edecek!

Kenan’ın gözyaşları içinde dinlediği hikayenin ardından ne olacağı şimdiden merak konusu!

Çünkü gözlerinde saf öfkeyi gördüğümüz bu karakter bir seri katil! Bakalım bu konuyu kanunla mı yoksa kendi bildiği yöntemle mi çözmeye çalışacak?

Fragmanı buradan izleyebilirsiniz ?

Yayınlanan fragmana sosyal medya kullanıcılarından gelen tepkiler şu şekilde oldu.

Peki siz fragman hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu