Haber

İrfan Can Eğribayat’tan milli takım açıklaması

Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti.

Maçın ardından konuşmasına takımda herkesin birbirini desteklediğini söyleyerek başlayan İrfan Can Eğribayat, şunları söyledi: “Her maçı kazanmak için oynuyoruz. 9 üzerinden 9’du, bizim için çok iyi oldu. Ülke puanına da katkı sağladık, gruplarda kaldık. Güzel bir ayrılış yapacağız. Sonra tekrar hazırlanacağız. İnşallah” Ligin sonuna kadar bu böyle gidiyor, geniş bir kadromuz var, bazen “Dışarıda kalan arkadaşlarımız oluyor. Herkes birbirini destekliyor. Evden izleyen arkadaşlarımız kazanmamız için dua ediyorlar. Biz iyi bir ekibiz, güzel bir birliktelik oldu. Filenin Sultanlarını şampiyonluklarından dolayı tebrik ediyorum.”söz konusu.

Altay Bayındır transferinden de bahseden file bekçisi, “Altay Bayındır’la çok uzun zamandır arkadaşız. Birbirimize her zaman destek olduk. Çok güzel karakterli bir arkadaşız. Gidebileceği en güzel yere gitti. İnşallah ondan sonra biz de oraya gideriz”ifadelerini kullandı.

Dominik Livakovic’in transferini değerlendiren İrfan Can Eğribayat, şunları söyledi: “Livakovic çok iyi bir kaleci. DinamoZagreb’de çok iyi iş çıkardı. Dünya Kupası’nda da çok iyi iş çıkardı. Birlikte çalışıyoruz. Teknik direktör istediği herkese şans verir. Oyuncunun Fenerbahce’ye katkı sağlaması yeterli”söz konusu.

Ulusal grup yanıtı

25 yaşındaki kaleci son olarak milli takım sorusunu yanıtladı:

Ulusal grup hakkında hiçbir şey söylemek istemiyorum. İyi oynadığım sürece beni çağırmaları gerekecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu