Yaşam

Gaye Usluer: Hem muhalefete hem de iktidara karşı çıkarak siyaset yapılmaz

ensonhaber.com

Ensonhaber’in canlı yayınına CHP eski Milletvekili, Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Prof. Dr. Gaye Usluer’in görevinden istifa ederek katıldı.

İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Usluer, Vatan Partisi’nden istifasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Hem iktidardan hem de muhalefetten kurtulmak istiyoruz açıklaması bana doğru gelmedi”

Usluer dedi ki:

“Memleket Partisi yeni bir siyasi yola ve güzel hedeflerle yeni bir yürüyüşe çıktı. Ancak bu süreçte gördük ki hem iktidara hem de muhalefete karşı çıkılarak siyasi yol oluşturulamaz. Her siyasi partinin kendi yolu vardır. . Ancak biz hem iktidardan hem de muhalefetten kurtulmak istiyoruz.” Açıkçası bana doğru gelmedi.”

“CHP muhalefeti Vatan Partisi ile yolumu ayırdı”

“Muharrem İnce’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na muhalefeti yollarınızı ayırmanıza neden oldu mu?”Soruyu soran Usluer, İlker Koç’a şu yanıtı verdi:

“Adını Kemal Kılıçdaroğlu koymayalım. Adını Cumhuriyet Halk Partisi koyalım. Çünkü şu anda CHP nedir, ana muhalefet partisidir. Lokomotif partidir. İçinden çıktığımız partidir, birlikte siyaset yaparız.” Sayın İnce 2018’de CHP’nin cumhurbaşkanı adayıydı.Çok onurlu bir görevdi.Bu partinin önündeki en önemli konulardan biri bu, 2018’de Sayın İnce’nin ‘o gece ne oldu’ öfkesi durmuşken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu