Ekonomi

Eskişehir Kışlık Gömlek Fiyatları Geçen Yıla Yakın

Eskişehir’de gömlek satıcıları kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte raflarını yenilerken, fiyatların geçen yılla benzer olduğunu belirtiyor.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte giyim kesiminde çalışan esnafın hazırlıkları başladı. Yazlık kıyafetleri mağazalarının raflarından indiren esnaf, kışlık kıyafetleri de depolarından çıkarıp satışa sunmaya hazırlanıyor. Yazlık kısa ve uzun kollu gömleklerin yerini yavaş yavaş kışlık gömlekler alıyor.

“Kışlık gömlek fiyatları yaklaşık olarak geçen seneki fiyatlara yakın.”

Bu gömlekler 500 ile 550 TL arasında satılıyor. Eskişehir’de bir mağazada gömlek satıcısı olan Veli Önkal, raflarda yerini yazlık ve kışlık gömleklerin almaya başladığını belirtti. Bu yıl kışlık gömlek fiyatlarının geçen yılın fiyatlarına yakın olduğunu belirten Veli Önkal, “Bir hafta 10 gün sonra havalar soğumaya başlayınca vatandaşlar kışlık gömleklere yönelecek. Bu tür gömleklere talep var. Satıcılar” Piyasadaki kaliteli malların büyük bir kısmı işletmeleri açısından umut verici. Kışlık gömlek fiyatları da aşağı yukarı bu seviyelerde.” “Geçen yılın fiyatlarına yakın ve 500-550 lira civarında. Yeni ürün geldiğinde fiyatlarda bir miktar artış olacak ama elimizden geldiğince müşterilerimize yansıtmamaya çalışacağız” dedi. . – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu