Haber

Duygu Nebioğlu’ndan Yıllar Sonra Ortaya Çıkan Babası Metin Akpınar’a İç ısıtan Doğum Günü Kutlaması

Yeşilçam’ın sevilen isimlerinden Metin Akpınar, geçtiğimiz ay herkesi suskun bırakan bir iddiayla gündeme gelmişti. Evlilik dışı ilişkiden iki kızı olduğu söylenen Metin Akpınar, uzun süredir konuşuluyordu. Geçtiğimiz gün yine ‘Akpınar’ ailesine isyan eden kızı Duygu Nebioğlu, bugün sosyal medya hesabından babası Metin Akpınar’ın doğum gününü kutladı.

Devlet sanatçısı unvanına sahip Metin Akpınar hakkında son haftalarda şok tezler ortaya atıldı.

Göksel Özdoğdu ile 62 yıldır evli olan Metin Akpınar, evlilik dışı çocuk sahibi olduğu haberiyle gündeme geldi. Metin Akpınar ve Göksel Özdoğdu çiftinin 62 yıllık evlilikleri boyunca çocukları olmadı.

Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar’a 35 yıl sonra babalık davası açarak evlilik dışı ilişkisini anlattı.

12 Ekim’de sonuçlanan davada incelenen DNA testleri sonucunda Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğu belirlendi.

Kızının 35 yıl sonra ortaya çıkması bir yana, olayın ayrıntıları araştırılırken herkes şaşkına döndü.

Dergide yer alan habere göre Duygu Nebioğlu’nun Sevgi Nebioğlu adında tek yumurta ikizi vardı. Söylenenlere göre Sevgi Nebioğlu’na da DNA testi yapıldı ancak şu anda sonuç alınamadı.

Yıllar önce Antalya’nın bir köyünde bakıcıya bırakılarak Çocuk Esirgeme Kurumu’na teslim edilen ikiz kardeşler, Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildi.

Ardından Nebioğlu DNA sonuçları ve yasal hakları açıklandıktan sonra sosyal medyada yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. 15 yıldır Metin Akpınar’ı ikna etmeye çalıştığını, geçmişte yaşadığı büyük travmaları anlatarak isyan ettiğini söyledi. Dikkat çekmek istediklerini söyleyenlere ise şöyle konuştu: ’30 yıldır hem annem hem de babam var.’ söz konusu.

Daha sonra, “Metin Akpınar ailesine ne baba ne dede diye rahatlıkla hitap edemezdik. Üstelik bunu 35 yıldır bildiğini şahitlerle ispat edeceğiz.” dedi.

Hatta Metin Akpınar’ın onu kabul etmemesi üzerine yıllardır birlikte olduğu Özdener Nebioğlu’ndan bahseden Duygu Nebioğlu, “İyi ki Metin Akpınar’ı kabul etmişsiniz, çocuğunuzu çok iyi yetiştirmişler.”

Biyolojik babası Metin Akpınar’ın doğum gününü bugün sosyal medya hesabından kutlayan Nebioğlu, paylaşımında şunları yazdı: “Anlayacaksın bu Duygu, seni görmeyi çok seviyor.”

Paylaşımının arkasına Kalben’in ‘Yara’ şarkısını koydu.

haberadapazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu