Haber

Atletico de Madrid ile Beşiktaş JK, depremzedelere destek için Türkiye’de hazırlık maçı yapacak.

Dünyanın en büyük kulüplerinden Atletico de Madrid ile Türk futbolunun asırlık çınarlarından Beşiktaş JK, 12 Nisan Çarşamba günü saat 20.30’da İstanbul Vodafone Park’ta “Türkiye için Birlikte” adıyla hazırlık maçı yapacak. – Hep Birlikte Türkiye için” ve Doğuş Grubu’nun desteğiyle. 120. yılını kutlayan kulüplerin tüm gelirleri deprem bölgesine bağışlanacak.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ili etkileyen depremin ardından dünya çapında milyonlarca futbolseveri peşinden sürükleyen Atletico de Madrid ile Türkiye’nin önde gelen kulüplerinden Beşiktaş JK dostluk maçı yapacak. Türkiye’de depremzedelere destek için.

Atletico Madrid kulübü sahibi ve CEO’su Miguel Ángel Gil Marín’in depremzedelere destek amacıyla Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Ferit F. Şahenk’i aramasıyla başlayan süreçte kapsamlı bir uluslararası dayanışma örneği ortaya çıktı.

Türkiye Futbol Federasyonu ile uyum içinde Beşiktaş’ın ev sahipliği yapacağı rezidans; Doğuş Grubu destekli bu özel maç NTV, Star TV, Eurostar ve puhutv kanallarından canlı yayınlanacak.

Biletler 9 Nisan Pazar günü saat 11:00’de passo adresinde ve İstanbul Vodafone Park gişesinde satışa sunulacak.

Biletler, yayınlar, sponsorluklar dahil olmak üzere yarışmadan elde edilecek tüm gelir beyin sarsıntısı bölgesine bağışlanacak. Karşılaşma öncesi özel olarak hazırladıkları formalarla sahada olacak iki grubun oyuncuları, sosyal sorumluluk bilincini yansıtarak futbol camiasının birlik ve beraberlik mesajını tüm dünyaya duyuracak.

Futbolseverlerin kalbinde iz bırakacak bu özel etkinlik, Türkiye’nin birlik ve beraberlik ruhunu daha da güçlendirecektir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberacigol.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu