Teknoloji

Uluslararası Teknoloji Eğitim Şirketi GoIT Türkiye’de Faaliyete Başladı

Alanında profesyonel eğitmenlerle 6 ülkede 17 bin öğrenciye hizmet veren, yeni başlayanlara yönelik uluslararası teknoloji eğitim şirketi GoIT artık Türkiye’de. Bilişim alanında başarılı bir kariyer oluşturmak ve bu bölüme girmek isteyen herkese erişilebilir eğitim fırsatları sunan GoIT, mezunlarının %80’inin kursu tamamladıktan sonraki ilk ay içinde iş bulmasına yardımcı oluyor. 6-10 ay süren online ve canlı kurs içeriklerinden oluşan eğitim, sıfırdan yazılımcı veya veri analisti olmak isteyenler için tasarlandı.

Bugüne kadar 6 ülkede yaklaşık 17 bin kişiye online eğitimlerle hizmet veren uluslararası teknoloji eğitim şirketi GoIT, Türkiye’de faaliyet göstermeye başladı. 6-10 ay süren çevrimiçi ve canlı kurslarıyla sıfırdan web geliştirici olmak isteyenlere kapılarını açan GoIT, öğrencilerin yeni pazarda aranan becerileri kazanmalarına yardımcı olmak ve uygun web sitesi bulma konusunda avantaj sağlamak için özel kurs içerikleri sunuyor. iş. Çevrimiçi derslerin %10’u teori, %70’i pratik ve %20’si geri bildirimden oluşmaktadır. Her öğrenme seviyesinde bireysel görevler ve grup projeleri bulunur ve bu projeler mentorlar tarafından yönlendirilir. GOİT; Öğrencilere, muhasebecilere, hosteslere ve hatta doğum iznindeki bir anneye uygun kariyer fırsatları sunarken, başlangıç ​​seviyesindeki herkesin BT alanına başarılı bir giriş yapabilmesi için özel eğitim programları tasarlıyor.

Türkiye’deki Bilişim Şubesinin Büyüklüğü 25 Milyar Dolar civarında

İşgücü piyasasındaki dengesizlikler, satın alma gücünün maaş karşısında azalması, küçülmeler ve işten çıkarmalar, çalışan başına iş yükünün artması gibi zorlayıcı faktörler, bireylerin kariyer tercihlerini gözden geçirmelerine ve daha sürdürülebilir çalışma koşulları aramalarına yol açmaktadır. Bilişim branşı, Türkiye’de ve dünyada hızla gelişmeye ve büyümeye devam eden az sayıda sektörden biri olarak karşımıza çıkıyor. Türkiye’de yaklaşık 285 bin kişinin istihdam edildiği bu sektörde çalışanların %44’ü teknik eğitim almıyor. 25 milyar dolar civarında olan şube büyüklüğünün 2028 yılına kadar yıllık ortalama %10 oranında büyümeye devam edeceği varsayılmaktadır. Değişen ekonomik faktörlere ve trendlere rağmen tatmin edici bir maaş, konforlu koşullar ve iş-özel hayat bekleyen çalışanlar, istikrar bilişim departmanına girmenin yollarını arıyor.

Mentor Desteği Deneyimli Eğitmen Ekibiyle Sunulmaktadır

Türkiye’de faaliyete geçen uluslararası bir teknoloji eğitim şirketi olan GoIT, başlangıç ​​seviyesindeki herkesin bilişim sektörüne başarılı bir giriş yapması için ideal çözümler sunmaktadır. Mevcut pazarda genç pozisyonlara olan talebin yüksek olduğu bir zamanda, GoIT öğrencilere sadece temel becerileri kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda endüstrinin dinamiklerini anlama ve sürekli öğrenme pratiğini de sağlıyor. GoIT’in eğitim programları deneyimli web geliştirici eğitmenleri tarafından yönlendirilmektedir. Öğrencilere iş görüşmelerine hazırlık konusunda destek verilirken, açık pozisyonlara başvuruda etkili ipuçları, CV hazırlamanın incelikleri gibi konularda da detaylı bilgiler veriliyor. GoIT, kapsamlı içeriği ve hizmetleriyle bireylere hem teknik bilgi hem de iş becerileri kazandırarak BT alanında sürdürülebilir bir kariyere ulaşma fırsatı sunmaktadır. GoIT’in öğrenme modeli, günde 2-3 saat ve hafta sonları alınabilen yarı zamanlı kurslarla katılımcıların programlarına göre uyarlanabilmektedir.

“Türkiye’deki Teknoloji Departmanına Katkıda Bulunmaktan Heyecanlıyız”

Türkiye pazarına adım atmanın heyecanını yaşadıklarını belirten GoIT Büyüme Lideri Khrystyna Gankevych, “Türkiye’de her seviyedeki öğrencilere, bireylere ve profesyonellere benzersiz eğitim fırsatları sunmaktan, sektörde başarılı bir mesleğin kapılarını açmaktan gurur duyuyoruz. teknoloji dünyası. Yılların deneyimi ve uzman eğitmenlerden oluşan ekibimizle, Türkiye’deki öğrenci ve profesyonellerin sürdürülebilir teknoloji kariyerlerine sağlam bir başlangıç ​​yapmalarına yardımcı olmayı hedefliyoruz. GoIT’in yenilikçi eğitim modeliyle Türkiye’deki teknoloji sektörüne katkıda bulunmanın ve bireylerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmanın heyecanını yaşıyoruz. Türkiye pazarındaki lansman bizim açımızdan başarılı oldu. Nispeten kısa bir sürede süreçlerimizi optimize etmeyi başardık ve 1200’den fazla kişinin katıldığı 10’a yakın ücretsiz webinar düzenledik. “Öğrenci eğitimlerinin ilk grubunu Mart 2024’ün başında başlatmayı planlıyoruz.” açıklamalarını yaptı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu