Teknoloji

Oyuncuların Sahip Olması Gereken En İyi 10 Oyun Faresi

Bilgisayar oyuncuları için 3 temel ekipman vardır. Klavye, kulaklık ve tabii ki fare. Daha akıcı bir oyun deneyimi için özel olarak tasarlanan oyuncu fareleri, ekipmanların ortasındaki en değerli eserdir.

Bu listede size oyun deneyiminizi geliştirecek 10 oyun faresi sunuyoruz;

‘Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki ilişkilerden gelir elde edebilir. Satın aldığınız eserlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’

1. Logitech G502 KAHRAMAN

Hem kullanımı kolay hem de oyuncular için tasarlandı Logitech G502 KAHRAMAN kullanıcıların favori farelerinin tam ortasında. Küçük eller için çok ergonomik görünmese de oyun deneyimini farklı bir boyuta taşıdığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Birden fazla profesyonel oyuncunun da bu fareyi tercih ettiğini belirtelim.

2. Razer DeathAdder V2

Razer markası bildiğiniz üzere en iyi oyuncu ekipmanları üreten firmalardan biridir. DeathAdder V2, markanın şu ana kadar çıkardığı en uygun oyun farelerinden biri. Programlanabilir temel özellikler, ergonomik yapı ve tüm tutuşlar için benzersiz bir el dayanağı sunması da onu harika yapan ayrıntılardan bazılarıdır.

3. Corsair Zıpkın RGB Pro

Corsair markasının en çok tercih edilen serilerinden biridir. Corsair Zıpkın RGB Pro günümüz oyunculuk anlayışı için çok ideal bir mouse’tur. Ergonomik el takviyesi sayesinde her tutuşta benzersiz rahatlık sunan bu oyuncu mouse’u, alt kısmındaki RGB aydınlatma ile de şık bir görünüm sunuyor.

4. Razer Mamba Elit

Listedeki ikinci Razer yapımı olan Mamba Elite, en uygun fiyatlı oyuncu fareleri arasında ortalarda gösteriliyor. Sağlam yapısı ve uzun ömrü sayesinde en çok tercih edilen oyuncu faresi olmayı başarıyor. 16000 DPI ve RGB şerit desteği ile aklımızı başımızdan alıyor.

5. SteelSeries Rakip 5

Hafif ve güçlü yapısı nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. SteelSeries Rakip 5 18000 CPI, 400 IPS ve 40G hızlanma dayanıklılığı sunar. Üst kısımda bulunan ayarlanabilir makro tuşları oyun içi kolaylık sağlar. Ayrıca RGB şeritler ve yanıp sönen SteelSeries logosu ile ortama farklı bir hava katmak için yeterli.

6. Corsair Sabre RGB Pro Şampiyonu

18000 DPI artırma ve 6 makro tuşu ile Corsair Sabre RGB Pro Şampiyonu 74 gramlık ultra tasarımı ile dikkat çekiyor. Profesyonel e-sporcular tarafından sıklıkla tercih edilen bu oyuncu mouse’u, sürtünmeyi azaltan esnek kablo yapısı sayesinde size oyun içinde maksimum performans sunuyor.

7. SteelSeries Aerox 3

Sıra dışı görünümü ile oyuncuları kendine çekmeyi başarıyor. SteelSeries Aerox 3 68 gramlık ultra hafifliği ile göz dolduruyor. Kablosuz oyuncu faresi olan bu model, 200 saate yakın kullanım ömrü sunuyor ve USB-C hızlı şarjı destekliyor. Eşsiz TrueMove Air sensörü ile bambaşka bir deneyim vadediyor.

8. SteelSeries Rakip 3

Bunun Rival 5’ten sonra çekilip çekilmeyeceğini sormayın. SteelSeries Rakip 3 oyuncular tarafından en çok tercih edilen oyuncu farelerinden biridir. Tutuş açısından oldukça iyi olan bu mouse, RGB aydınlatması ile de göze hitap etmeyi başarıyor.

9. Razer Basilisk V3

26000 DPI’a kadar kapasite Razer Basilisk V3 ergonomik tasarımı ile öne çıkıyor. 10+1 programlanabilir makro tuşları ile oyun deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Oyuncu mouse’ları kategorisinde en çok tercih edilen mouse’lardan biridir.

10. Razer Naga Üçlüsü

Üç farklı değiştirilebilir panel ile Razer Naga Trinity , daha önce görmediğiniz bir fare ergonomisine sahiptir. Daha çok MMO ya da Moba oyunları için tercih edilen bu mouse, değiştirilebilir panellerle şekillenen oyun deneyiminizi farklı bir çıtaya taşıyor.

bigadichaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu