Haber

‘NEDEN BAKTİN’ MÜCADELESİNDE DÖPÜLDÜ VE ÖLDÜRÜLDÜ

ADANA’nın Seyhan ilçesinde sokakta hareketsiz halde bulunan ve 5 gün sonra kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Erkin Karaaslan’ın (56) tartıştığı Caner Zerayalp tarafından darp edildiği ortaya çıktı. Karaaslan’a kafa ve yumruk atan Caner Zerayalp (39), ifadesinde Erkin bana bakmaya başladı. Neden baktığını sordum. Birden sinirlendi, bana küfretti ve bana doğru yürüdüğünü söyledi.

17 Mayıs’ta İstiklal Mahallesi’nde yalnız yaşayan Erkin Karaaslan’ı sokakta hareketsiz yatarken görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Karaaslan’ın beyin kanaması geçirdiği belirlendi. Durumu ağırlaşan Karaaslan, 22 Mayıs’ta hayatını kaybetti. Polis, cinayet şüphesiyle soruşturma başlattı. Karaaslan’ın komşusu Hakan Y.’nin olay günü yeğeni Caner Zerayalp ile tartıştığı, zanlının Karaaslan’a kafa ve yumruk attığı, ardından da kaçtığı belirlendi.

‘Küfür edip üzerime yürüdü’

Harekete geçen polis, Caner Zerayalp’i Kuruköprü Mahallesi’ndeki bir arkadaşının evinde yakaladı. Zerayalp, polisin dediği gibi kuzenime gittim. Daha önce tanımadığım Erkin bana bakmaya başladı. Neden baktığını sordum. Aniden durdu, bana küfretti ve bana doğru yürüdü. Başımı salladım ve ona yumruk attım. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Caner Zerayalp tutuklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu