Haber

Matthew Perry’nin Biyografide Zac Efron’un Genç Kişisini Oynamasını İstediği Ortaya Çıktı

Zac Efron, Matthew Perry’nin kendisinden genç halini oynamasını istemesinden onur duyduğunu söyledi. Gelin hep birlikte farklı röportajları inceleyelim.

Kaynak:https://www.buzzfeednews.com/article/…

Zac Efron ve Matthew Perry, 2009’un hit komedi filmi “17 Again”de birlikte oynadıktan sonra güçlü bir bağ kurdular.

Geçtiğimiz günlerde Zac Efron, geçen ay aniden vefat eden eski rol arkadaşı Matthew Perry hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Filmde Zac, zaman girdabına düşen ve lise yıllarını yeniden yaşama şansı yakalayan Matthew Perry’nin 37 yaşındaki karakterinin 17 yaşındaki versiyonunu canlandırdı.

Matthew Perry, 28 Ekim’de trajik bir şekilde Los Angeles’taki evinde ölü bulunmadan önce, hayatını konu alacak bir biyografik film üzerinde çalışmanın henüz başlangıç ​​aşamasında olduğu belirtilmişti ve arkadaşı Athenna Crosby’ye göre Perry, genç rolü Zac Efron’un oynamasını istiyordu. versiyon.

Matthew Perry’nin arkadaşı Athenna Crosby, Matthew’un biyografik film projesinden heyecan duyduğunu ve bunun Matthew’un uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla mücadelesine daha fazla ışık tutacağını umduğunu söyledi.

Matthew, hayat hikayesini ve bağımlılıktan kurtulma sürecini paylaşarak daha fazla insana yardım etmeyi ve bu konuya dikkat çekmeyi amaçladı.

Ayrıca “17 Again” filminin hayranları, Zac’in Matthew’un genç versiyonunu ikinci kez oynama olasılığı konusunda oldukça heyecanlıydı.

Yeni filmi “Demir Pençe”nin kırmızı halı etkinliğinde Zac, Matthew’un kendisini biyografik filmde oynamayı düşündüğü haberini aldığında, “Bu rolü düşünmesinden onur duydum” dedi ve şunları söyledi: bu rolü oynamaktan gurur duyardı.

Matthew’un kaybından dolayı çok üzgün olduğunu belirten Zac, “17 Again” filminde Matthew’un kendisine akıl hocalığı yaptığını ve ondan çok şey öğrendiğini söyledi.

Matthew’un kendisine örnek olduğunu ve komedi zamanlamasını ondan öğrendiğini belirten Zac, Matthew ile sette geçirdiği zamanı “olağanüstü” olarak nitelendirdi ve onunla çalışmanın hayatının en güzel anlarından biri olduğunu vurguladı.

Entertainment Tonight’a verdiği bir başka röportajda Zac, Matthew’u “dünyanın en iyi adamı” olarak tanımladı ve onunla çalışmanın kendisi için çok keyifli olduğunu belirtti.

Ne düşünüyorsun? Zac Efron doğru seçim mi olacak?

haber-gerger.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu