Teknoloji

Epic Games bu hafta 200 TL’lik oyunu ücretsiz veriyor: Eklemeyi unutmayın!

 
Her hafta ücretsiz oyun ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games’in bu haftaki oyunu geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Bu hafta, açık dünya rol yapma nişancı oyunu Fallout: New Vegas – Ultimate Edition’ı Epic Games kitaplığına kalıcı olarak ekleyebilirsiniz. Oyuna 1 Haziran Perşembe saat 18:00’e kadar ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
 
Fallout: New Vegas – Nihai Sürüm
 
 
 
Kıyamet sonrası bir temayı aktaran Fallout: New Vegas, ABD’nin güneybatısının Fallout’a özgü bir tarzda dizayn edildiği dünyayı bizlere aktarıyor. Fallout: New Vegas’ta uçsuz bucaksız Desolation’ı keşfedebilir ve hayatta kalanların farklı kümeleriyle etkileşime girebiliriz. Oyunda bize geniş bir özgürlük veriliyor ve yaptığımız seçimlerle istediğimiz kümeye yönelebiliyor ve katılabiliyoruz.
 
Seçimlerin oyunun gidişatını etkilediği oyunda kapsamlı bir Fallout deneyimi bizleri bekliyor. Epic Games bize oyunun Ultimate sürümünü ücretsiz olarak sunuyor. Ultimate Edition, New Vegas çılgınlığını eksiksiz bir paket olarak sunar.  
 
Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues ve Lonesome Road eklenti içeriğine ek olarak, pakette benzersiz silahlar, farklı mermi türleri ve açıklamalarla dolu bir zula alabiliyoruz.
 
– Epic Games sayfası

suhuthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu