Haber

Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, Stadyum Sponsorluğu İçin Görüşüyor

Beşiktaş Genel Sekreteri Mehtap Mutluşan Ferah, “Stadyum sponsorluğu için önemli firmalarla görüşme halindeyiz. Müzakere aşamasında olduğumuz için rakamları söylemek doğru olmaz. Çok az bir süre kaldı” dedi.

Süper Lig’de yeni sezon fikstürünün çekimlerinin tüm takımlar için hayırlı olmasını dileyen Ferah, “İstanbul sıcağında, tüm kulüp yöneticilerinin katılımıyla gerçekten keyifli bir kura çekimi oldu. 2023-2024 dönemini geride bırakalım. hepimiz için güvenli bir lig olsun.Başarılar dilerim.Çok keyifli ve güzel bir sezon olacağına inanıyorum.”

Mehtap Mutluşan Ferah, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Almanya’daki kampa gittiğini belirterek, Başkan Çebi’nin transferlerle ilgili açıklama yapmasının daha gerçekçi olacağını söyledi. Kısa süre içinde bununla ilgili bir açıklama yapacak. Benim bir şey söylemem doğru olmaz’ dedi.’ÖNEMLİ ŞİRKETLERLE DEVLET SPONSORLUĞU İÇİN GÖRÜŞÜYORUZ’

Stadyum sponsorluğuyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini kaydeden Ferah, sponsorluğun yeni dönemi yakalayacağını ifade etti. Ferah, “Stadyum sponsorluğu konusunda birkaç önemli firma ile görüşme halindeyiz. Müzakere aşamasında olduğumuz için rakam söylemek doğru olmaz. Çok az bir süre kaldı.

– İstanbulhabermeric.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu