İş

14 Şubat Sevgililer Günü için Infinix’ten hediye önerileri

Sevgililer Günü yaklaşırken Infinix, sevdiklerine hediye almak isteyenler için rengarenk hediye alternatiflerini duyurdu. Sevdiğiniz kişinin ilgi alanı ister taşınabilir oyun oynamak, ister bol bol fotoğraf veya video çekmek, ister müzik dinlemek olsun, Infinix güçlü ve uygun fiyatlı hediye teklifleriyle öne çıkıyor.

 

Global teknoloji markası Infinix, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne çok az bir süre kala, henüz sevdiklerine hediye almayan ama ikram arayanlar için çeşitli alternatiflerini duyurdu. Buna göre Infinix; Kamera kalitesine önem verenlere, içerik üreticileri ve yapımcı adaylarına, taşınabilir oyun severlere, şıklık ve kullanışlılığı bir arada arayanlara çeşitli akıllı telefonlar önerirken, aynı zamanda fiyat performans açısından fark yaratan kulaklık seçeneğini de kullanıcılara sunuyor. daha uygun fiyatlı bir tedavi arayanlar.

 

Infinix Zero 30: Vlog çekmeyi sevenler için mükemmel bir hediye

Infinix ZERO 30, hem ön hem de arka kamera kalitesi ve sunduğu çekim modlarıyla özellikle vlog ve içerik oluşturmayı sevenler için öne çıkan bir ürün olarak konumlanıyor. Ön tarafında 50 megapiksel, arka tarafında ise 108 megapiksel kamera bulunan ZERO 30, 2K 30FPS veya 1080P 60FPS’ye kadar görüntü kaydedebiliyor. Güçlü kamerasının yanı sıra 5.000 mAh pil kapasitesi ve 45W şarj hızıyla da dikkat çeken bu ürün, MediaTek Helio G99 işlemcisi ve 256 GB depolama alanıyla performans ve geniş depolama alanı sunuyor.

 

Vlog yapmak isteyen kullanıcılarına ZERO 30 ile benzersiz video kayıtları sunmayı hedefleyen Infinix, şık Gold ve Green modelleriyle Vodafone, Vatan ve MediaMarkt teknoloji marketlerinde satışta. Infinix ZERO 30’un tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 17.999 TL’dir.

 

Mobil oyun tutkunları için sıra dışı bir seçenek: Infinix GT 10 Pro

Mobil oyun oynamaktan hoşlananlar için öne çıkan ikram alternatiflerinden biri olan Infinix GT10 Pro, oyuna özel tasarımı ve kutu içeriğiyle birlikte gelen oyuncu tetikleyicileriyle dikkat çekiyor. Gücünü Dimensity 8050 işlemciden alan GT10 Pro, Mali-G77 grafik işlemcisi sayesinde yüksek kare hızları ve gecikmesiz oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca 16 GB’a kadar genişletilebilir sistem belleği ve 256 GB depolama alanıyla büyük oyunları ve belgeleri kolaylıkla saklama imkanı sunuyor.

Hoparlör olarak kullanılabilecek ambalaj kutusu ve Cyberpunk türünden ilham alan estetik tasarıma sahip Infinix GT 10 Pro, Cyber ​​Black ve Mirage Silver renk seçenekleriyle 19.999 TL fiyat etiketiyle teknoloji marketlerinde satışa sunuluyor. .

 

Infinix Note 30: ağır işler için mükemmel bir çözüm

Telefonuyla ağır işler yapanlar için kesintisiz kullanım sunan Infinix Note 30, teknik özellikleriyle göz dolduruyor. 5.000 mAh pil kapasitesi ve 45W hızlı şarj teknolojisi sayesinde tam gün kesintisiz kullanım sağlayan Note 30, 1.000 tam şarj döngüsüne çıkarak şube ortalamasını aşan dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Ayrıca MediaTek Helio G99 işlemcisi ve 120 Hz yenileme hızına sahip ekranıyla kesintisiz bir kullanım deneyimi sunuyor.

Infinix NOTE 30, Mavi ve Siyah renk seçenekleriyle 128 GB modeli 9.499 TL, 256 GB modeli ise 9.999 TL fiyatla satın alınabilecek.

 

HOT 40i uygun fiyatlı, şık ve kristal netliğinde bir kamerayla birlikte geliyor.

Yeni nesil oyun motoruna sahip olan Infinix HOT 40i, sunduğu güçlü performansın yanı sıra şık tasarımı ve kamera özellikleriyle de uygun bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor. Arkasında 50 megapiksel çift yapay zekalı kamera, ön tarafında ise 32 megapiksel kristal netliğinde kamera bulunan HOT 40i, pil performansı ve Bölünmüş Ekran özellikleriyle hayatın birçok alanında keyifli kullanım arayanlara hitap ediyor. Telefonda oyun oynayıp iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayan ama aynı zamanda selfie veya gece çekimleri için iyi bir kamera isteyen kişiler için güçlü bir alternatif.

Infinix HOT 40i’nin 256 GB versiyonu; Turkcell, Vodafone, MediaMarkt ve Vatan teknoloji marketlerinde 9.499 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

 

Infinix XE23 TWS Kablosuz Kulaklık: Hareket halindeyken müzik dinlemek için ideal

Hareket halindeyken müzik dinlemeyi sevenler için Infinix XE23 Tws Kulak İçi Bluetooth Kulaklık, güçlü ve uygun fiyatlı bir teklif olarak tüketicilere kendini sunuyor. Kasasında 40mAh pil kapasitesi ve 360mAh pil kapasitesi bulunan kulaklık, kullanıcılarına 4,5 saat konuşma süresi ve 6 saat müzik dinleme süresi sunuyor. Suya ve toza dayanıklılık konusunda IPX4 sertifikasına sahip olan cihaz, CarrefourSA mağazalarında ve carrefoursa.com’da 249 TL fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu